Voor een afspraak kunt u ons telefonisch contacteren.

Welkom

Behandelingen

Dermaplanning

Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Dermaplaning werd veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen ter voorbereiding om chemische peeling’s dieper in de huid te kunnen laten doordringen. Nu is het een populaire behandeling onder de celebs, waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is.

Wij starten de behandeling met een goede dubbele reiniging om de huid te ontdoen van overtollig talg, make-up en onzuiverheden. Nadat we de huid hebben gereinigd desinfecteren wij de huid goed, zodat er geen overtollige vetten op de huid zitten. Daarna voeren wij de dermaplaning techniek uit, eventueel in combinatie met een bindweefselmassage(cupping/guasha) en/of dermapeeling. We sluiten de behandeling af met een passende verzorging.  Dermaplaning is geheel pijnloos en wordt als een ontspannende behandeling ervaren.

Dermaplaning kan elke 4-6 weken herhaald worden.

Voordelen

 • de huid ziet er fris en gezond uit
 • geeft de huid direct een mooie natuurlijke GLOW
 • verwijdert dode huidcellen en donsharen (vellusharen)
 • exfolieert de huid
 • betere opname van werkstoffen
 • make up blijft beter zitten en ziet er mooier en egaler uit

Contra Indicaties

 • huidkanker
 • tijdens antibiotica kuur
 • eczeem
 • actieve acne en of herpes (koortslip)
 • open wond
 • zonnebrand huid
 • infecties

Nazorg

De huid kan na de behandeling iets roder uitzien, maar verdwijnt meestal al na 1 a 2 uurtjes. De eerste 48 uur na de behandeling:

 • geen sauna en intensief sporten
 • geen producten gebruiken waar minerale olie of vaseline in is verwerkt
 • niet aan de huid zitten
 • bij make-up routine, gebruik hiervoor schone kwasten en of sponsjes
 • bescherm de huid dagelijks met een hoge factor SPF

Behandeling met kleine naaldjes om ingrediënten dieper in de huid in te sluizen.
De huid kan prikkelend en warm aanvoelen na de behandeling, een roze tint na de behandeling vervaagt reeds dezelfde dag nog.

Reinigen met gepaste zuren, microneedling met het gepaste serum van mesoestetic voor elke huidtype, kalmerende masker na de behandeling;

`Wereldwijd de nummer één voor pigmentukken te verwijderen.
Melasma (zwangerschapsmasker), sproeten, pigmentvlekken verdwijnen aanzienlijk.Een volledige huidvernieuwing wordt gestumileerd.

De lippen spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze bepalen de uitdrukking van het gezicht en we gebruiken ze om te eten, zoenen en spreken. Je wilt ze niet alleen koesteren maar ook zo mooi mogelijk maken. Dat kan met lippigmentatie: semipermanente make-up voor de lippen die toegepast wordt met een machinale naald.

Wat is lippigmentatie?
Lippigmentatie is een semi-permanente make up techniek waarbij er op een subtiele wijze wordt gepigmenteerd met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je lippen een mooie vorm en kleur.

Wat zijn de voordelen van de lippigmentatie behandeling?
* Geschikt voor alle lipvormen
* Natuurlijk resultaat
* Frisse uitstraling
* Tijdbesparing in de ochtend

Hoe verloopt de lippigmentatie behandeling?
We ontvangen je in ons salon op het afgesproken tijdstip. Dan loop je mee naar de behandelruimte en neem je plaats op een van de onze behandelbedden. De specialiste bespreekt samen met jou je wensen. We hebben alle mogelijke kleuren dus alles is mogelijk maar zelf zijn wij voorstander van een kleurtje dat het dichtst bij jouw natuurlijke lipkleur past. De lipcontour kan, indien gewenst en afhankelijk van de vorm, 1 tot 2 mm hoger toegepast worden zodat de lippen voller lijken. Na de bespreking, begint de specialiste met het tekenen van de contour van de lippen met een potloodje. Vervolgens geeft ze jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de kleur en vorm naar wens is. Indien je akkoord gaat, begint ze aan de lippigmentatie. De meeste dames ervaren de behandeling als voelbaar maar niet pijnlijk. In totaal duurt de behandeling ongeveer 2,5u. Wij proberen stipt te werken en meestal lukt dat maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus hou ermee rekening bij je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen.
. Voor persoonlijk advies mag u ons altijd contacteren via onze WhatsApp service +32 465 09 20 75


Hoe verloopt het genezingsproces van de lippigmentatie?
De lippen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid. Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat is 60 dagen na de bijwerking zichtbaar.
Dag 1-3: zeer donker
Dag 4-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)
Dag 11-28: géén zichtbare kleur of vorm
Dag 29-55: kleur en vorm begint terug te komen
Dag 56: kleur en vorm zichtbaar
.

Waar hou ik rekening mee voor en na de behandeling?
Voor de behandeling:
* Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
* Geen hete drankjes zoals koffie, thee of soep drinken
* Geen bloedverdunners innemen
* Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken
Tot drie dagen na de behandeling:
* Geen watercontact
* Geen vaseline of balsem
* Niet aanraken
* Niet sporten
Na de behandeling:
* Tien dagen geen make-up op de lippen
* Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
* Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
* Twee weken geen fillers laten toepassen
* Één week niet zwemmen en geen sauna


Is een eerste bijwerking noodzakelijk?
Een eerste bijwerking is zeer noodzakelijk. Zonder de bijwerking zal de lippigmentatie maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de lippigmentatie, na het bijwerken vervaagt 30 procent waardoor men uiteindelijk natuurlijke lippigmentatie bekomt.
Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerkingsafspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 5-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de lippen dan nog niet genezen zullen zijn. Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 5-8 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 50 euro omdat de specialiste meer tijd dan gewoonlijk zal nodig hebben voor de behandeling.


Hoelang gaat lippigmentatie behandeling mee?
De houdbaarheid van de lippigmentatie is twee tot vijf jaar. Het verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad, hebt laten laseren of geen SPF gebruikt.

Is het mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?
Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto van je lippen door te sturen via onze whatsapp service op het nummer +32 465 09 20 75 Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheden. 

Is het mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen als je fillers hebt?
Het is mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen maar er zouden minstens vier weken tussen het plaatsen van de fillers en de lippigmentatie behandeling moeten zitten. Ons advies is om eerst de lippigmentatie en de eerste bijwerkingsafspraak te laten doorgaan en dan de fillers te laten toepassen. Fillers kunnen echter de houdbaarheid van de lippigmentatie verkorten.

Is het mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen als je koortsblaasjes hebt?
Het is niet mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen als je koortsblaasjes hebt op het moment van de afspraak. Als je vaker last hebt van koortsblaasjes, adviseren wij om bij je huisarts langs te gaan om medicatie die koortsblaasjes voorkomt te laten voorschrijven. Ook al heb je nooit eerder een koortsblaas gehad, kan de behandeling het virus dat voor koortsblaren zorgt, aanwakkeren.


Is het mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen als je donkerdere lippen hebt?
Het is mogelijk om lippigmentatie te laten toepassen als je donkerdere lippen hebt maar omdat we de lippen eerst zullen moeten verhelderen zullen er meerdere behandelingen (minstens 3) nodig zijn. Tijdens de eerste twee sessies zullen we de lippen neutraliseren met een complementaire kleur. Na de behandeling zullen de lippen er oranje uitzien, dit zal verdwijnen na het genezingsproces. Vanaf de derde sessie kan de gewenste kleur toegepast worden. Indien je hierover meer informatie wenst, kan je contact opnemen via onze WhatsApp service op het nummer +32 465 09 20 75


Kan lippigmentatie bij iedereen toegepast worden?
De lippigmentatie kan niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitispatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners of Roaccutane innemen. Daarnaast kan de behandeling niet toegepast worden bij aanwezigheid van een koortsblaasje of een wondje op de dag van.

Lippen nieuwe set €300
Incl.Touch-up binnen 8 weken
Touch-up binnen 1 jaar. € 185
Touch-up binnen 2 jaar. €250
Extra Touch-up. €100

Specifieke oogcontour verzorging om problemen zoals donkere kringen, wallen, kraaienpootjes, etc. tegen te gaan in combinatie met de aangepaste oogcréme.

Geschikt voor alle leeftijden, huidtypes en elke huidskleur!
> Natuurlijke en pijnloze huidverjonging zonder ongemakken.
> Directe vermindering van verstopte poriën en oneffenheden in de huid > vermindering van hyperpigmentatie op langere termijn
> Diepe reinigen , hydratatie , oxygenatie en microcirculatie in één sessie

Hermodellage van het lichaam. Aanpasbaar aan behoeften en noden van de te behandelen zone of persoon.
Behandeling voor bodycontour en cellulite met gegarandeerde resultaten.
Deze behandeling vermindert het vetweefsel en de sinaasappelhuid.

Vochtophoping wordt verhinderd en de microcirculatie wordt bevorderd.
Het is de ultieme, professionele behandeling met bijpassende thuisverzorging voor een zichtbaar en langdurig resultaat.

De LUMI8 LED is een medisch goedgekeurd intens LED-LICHT, voor de huidverbetering van alle hu- idtypen.

Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, littekens, doffe tint couperose, vergrote poriën.

De rimtische werking van de G8 verhoogt de lymfatische stroom, breekt vetophopingen af en vermindert zo de sinaasappelhuid 
 
 • Maakt de huidtextuur glad
 • Verbetert het bloedsomloop
 • Ontspant de spieren
 • Vermindert cellulites